Fan van De Graafschap
Nieuws

Fan en ondernemer de Graafschap

Door Superboeren, voor Superboeren

Net als jij, zijn wij ook al sinds jaar en dag fan van de Graafschap. We zijn dan ook enorm trots dat onze naam al jaren op de shirts van de Superboeren prijkt. En waarschijnlijk heb je zelf ook wel zo’n exemplaar in de kast liggen en draag je die met evenveel trots.

Op de momenten dat je op de Vijverberg bent denk je waarschijnlijk niet aan je werk, of het zoeken van een nieuwe baan. Je zult dan ook wel denken; waarom sponsort een uitzendbureau een voetbalclub? Wat heeft voetbal immers met werk te maken? De reden kunnen we kort over zijn; dat zit allemaal in “D’ran”! Want dat is de mentaliteit die wij zoeken in onze kandidaten. Niet lullen maar poetsen en neet piep’n, moar deurgoan! Zomaar wat uitspraken die onze regio en de mentaliteit van de mensen eer aan doet en die wij en onze opdrachtgevers zo waarderen. Niet voor niets is onze slogan “door Achterhoekers, voor Achterhoekers!” Maar voor hetzelfde geld was het “door Superboeren, voor Superboeren” geweest. Daarom zijn wij bij uitstek op zoek naar fans van de Graafschap, zodat wij die mensen – met die juiste mentaliteit – van een baan kunnen voorzien bij één van onze prachtige Achterhoekse opdrachtgevers. Er is voor elk wat wils!

Wil je ook wel eens weten wat jouw opties zijn voor een (nieuwe) baan in de Achterhoek? Kom dan ’s an op één van onze 7 vestigingen. Onze collega’s, ook allemaal troste Achterhoekers, gaan graag met jou in gesprek om je beter te leren kennen en de juiste baan bij een passende werkgever in de regio voor jou te vinden. Voor elke Superboer die we langdurig aan een baan mogen helpen, doen wij een donatie ter waarde van € 500,00 aan S.V. Superboeren, de supportersclub van de Graafschap.

Kijk voor onze vacatures op: Vacatures | Vind hier de vacatures van Seesing Flex

Kijk hier voor de vestiging bij jou in de buurt.

DE ZOON VAN DITTA EN SETH OVERLEED AAN EEN METABOLE ZIEKTE

Ditta wist vrijwel meteen nadat Olivier geboren was, dat er wat met hem aan de hand was. Zij kon er de vinger niet op leggen; de artsen lange tijd ook niet. Op achtjarige leeftijd overleed hij. 

olivier

 

“Ik voelde dat er iets niet klopte”, vertelt Ditta. “Olivier liep vanaf zijn derde jaar achter op het gebied van taal en fysiek was hij vaak moe. Ook motorisch ging hij vanaf zijn vierde jaar achteruit.”

Olivier gaat een traject in met een kinderrevalidatieteam. “Maar hij bleef achteruitgaan.” Toch nemen de © Wouter van Twillert | Yes i do artsen hen niet serieus. “Uiteindelijk kwamen we in het Wilhelmina Kinderziekenhuis terecht. Daar erkenden ze dat er iets niet klopte en volgde verder onderzoek. De week daarop kregen we een diagnose.”

Het blijkt foute boel. Artsen stellen de diagnose MLD, een metabole ziekte waardoor je ernstig aftakelt en uiteindelijk komt te overlijden. “Het was een heftige tijd.” Aan het einde van zijn leven kan Olivier niets meer zelfstandig en is hij volledig zorgafhametakids-logonkelijk. Kort daarna, op achtjarige leeftijd, overlijdt hij.

‘Als Olivier eerder een diagnose had gekregen, had hij wellicht nog geleefd'

 

Doordat metabole ziekten nog onbekend zijn, wordt er vaak niet aan gedacht om verder onderzoek te doen. “Wij willen zijn verhaal delen, omdat er jaarlijks ruim 180 kinderen met een metabole ziekte geboren worden en meer dan 10.000 gezinnen in Nederland dagelijks te maken hebben met de gevolgen hiervan. Hopelijk draagt ons verhaal bij aan meer bekendheid over de ernst en impact. Een lange zoektocht naar diagnose betekent nu nog voor veel kinderen ernstige onomkeerbare schade aan vitale organen, met vaak dodelijke afloop. Dat zorgt voor zoveel zorg en verdriet. Meer onderzoek kan dit voorkomen. Als Olivier eerder een diagnose had gekregen, had hij wellicht nog geleefd.”